Contact

Contactgegevens

Wil je met Digidromen in contact komen? Hieronder vind je onze contactgegevens.

Adres:
Europalaan 28D

5232 BC 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 203 27 45
E-mail:
info@digidromen.nl

Heb je een persvraag?
Bekijk onze perspagina.

Betaalgegevens
IBAN:
NL03 RABO 0380 686 686
KvK-nummer:
92163475
RSIN:
865912543

Heb je vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over Digidromen? Wil je je gegevens of donatiebedrag wijzigen? Wij staan voor je klaar. Neem contact op of bekijk de veelgestelde vragen

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier.

Donatiebedrag, -frequentie of gegevens wijzigen

Wil je je donatiebedrag, de frequentie waarmee je doneert of je gegevens wijzigen? Neem dan contact op via info@digidromen.nl.

Klachten of bezwaren?

Heb je een klacht of bezwaar? Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Stichting Digidromen steunen?

Je kunt als particulier, bedrijf of stichting op verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld middels gelddonaties, een bijzondere gift, door laptops te doneren of door Digidromen in je testament op te nemen. Bekijk welke optie het beste bij je past, of klik op ‘Doneer nu’ om direct te doneren.

Wat is de droom achter de stichting?

In het kort dromen we van een toekomst waarin ieder schoolgaand kind in Nederland beschikt over een eigen laptop. Zodat kinderen gelijke kansen hebben om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht hun sociaaleconomische achtergrond. Lees hier alles over onze droom ->

Hoe gaan jullie te werk?

Kinderen van wie de ouders zelf niet de financiële middelen hebben om een laptop aan te schaffen, voorzien we van refurbished laptops die ze onvoorwaardelijk mogen gebruiken. Daarbij worden we geholpen door lokale maatschappelijke organisaties die weten welke schoolgaande kinderen een eigen laptop goed kunnen gebruiken. Verder zijn onze donateurs onmisbaar. Bedrijven, particulieren en stichtingen helpen ons met geld of laptops, door inzamelacties te organiseren of door de stichting op te nemen in hun testament. 

Wie helpen jullie?

We zetten ons in voor alle schoolgaande kinderen in Nederland tussen 6 en 18 jaar van wie de ouders niet de financiële middelen hebben om een laptop te kopen.

Waar kan ik meer verhalen lezen over Digidromen?

We bundelen de verhalen van diverse betrokkenen bij Digidromen op de pagina Digidroomverhalen.